Boligadvokat

Når man vælger at erhverve sig en ny bolig, er det ofte en stor beslutning i ens liv. Har man først fundet den rette bolig, er det ofte fordi man ønsker at bo der permanent de næste mange år og måske endda resten af ens liv.

Der kan være mange uklare spørgsmål, man ønsker svar på ved et boligkøb og derfor kan det være hensigtsmæssigt at tage kontakt til en erfaren boligadvokat.

Oftest ved en ejendomshandel vil der være en ejendomsmægler til stede, som ud ad til er sælgers mand og derfor lovgivningsmæssigt kun må repræsentere sælger i salget af ejendommen. Det er i et sådan tilfælde, at køber bør overveje at tage kontakt til en boligadvokat.

Hvad er boligadvokatens rolle

Boligadvokatens primære opgave er, at yde en rådgivning omkring boligens pris samt at vurdere om boligen bør koste den pris, som er fastsat af ejendomsmægleren i fællesskab med sælgeren og om der eventuelt skal handles angående prisen.

Boligadvokaten har også til opgave at rådgive omkring finansieringen af den pågældende ejendom i forbindelse med købet, således at køberen får en fornuftig finansiering med en god rente samt en god kurssikring.

Det vil også være boligadvokatens opgave at kigge købskontrakten, salgsopstillingen, ejendomsdatarapporten og andre udgifter igennem. Endvidere vil en boligadvokat også kigge på eventuelle mangler ved en ejendom samt andre oplysninger og dokumenter, der kan være relevante omkring købet af den pågældende ejendom.

Boligadvokaten vil yderligere kigge samtlige dokumenter nøje igennem, for at sikre sig at køberen får en så fornuftig og god handel som muligt samt at køberen ikke bliver snydt til at skulle betale afgifter eller andre øvrige udgifter, der måtte være skrevet med småt.

En boligadvokat vil derfor være en god idé at tage kontakt til i forbindelse med køb og salg af ejendomme. Du kan f.eks. se nærmere på denne boligadvokat – eller denne boligadvokat.